Bilgisayara İnstagram Nasıl Yüklenir?

Bilgisayara İnstagram Nasıl Yüklenir?

Bilgisayara instagram yükleme işlemi için farklı türde metotlar bulunmaktadır. İnstagram, cep telefonu ve tablet temelli olarak kullanılan bir uygulamadır; fakat alternatif bilgisayara instagram yükleme yöntemleriyle bilgisayarınızdan da Instagram hesabınıza ulaşabilirsiniz.

Bilgisayara İnstagram Yükleme Yöntemleri

Bilgisayara instagram yüklemek için çeşitli yöntemler bulunuyor. Bu alternatif yükleme yöntemlerinden size en uygun olanını kullanabilirsiniz:

1-) BlueStacks

BlueStacks, bir Android emülatörüdür; yani Android tabanlı uygulamalarınızı bilgisayarınızda kullanmanızı sağlayan bir programdır. Programı bilgisayarınıza indirdikten sonra kurulumu gerçekleştiriniz. Programı açınca karşınıza gelecek ekranda ‘’Ara’’ kısmına ‘’instagram’’ yazınız. Instagram uygulamasını bulduktan sonra kurunuz. İnstagram hesabınıza giriş yaparak bilgisayarınızdan kolaylıkla kullanabilirsiniz.

2-) Gramblr

Gramblr uygulamasıyla da bilgisayarda instagram kullanabilirsiniz. Yazılımı bilgisayarınıza indiriniz. Yazılımı indirdikten sonra instagram kullanıcı adınız ve şifrenizle yazılma giriş yapabilirsiniz. Emülatör kullanmak yerine bu uygulamadan faydalanmak daha hızlı ve zahmetsizdir.

3-) İnternet Tarayıcısı

Yazılım kullanmak istemiyorsanız doğrudan instagram’a da giriş yapabilirsiniz. Bildirimleri anında almak isteyenler, yukarıda bahsettiğimiz 2 yöntemi kullanıyor; fakat böyle bir önceliğiniz yoksa doğrudan internet tarayıcınızdan instagram’a bilgisayardan giriş yapabilirsiniz.

Bilgisayardan İnstagram’a Fotoğraf Nasıl Yüklenir?

Bilgisayardan instagram’a fotoğraf yüklemek için de alternatif yöntemler geliştirilmiştir. Bu yöntemler şunlardır:

1-) Vivaldi

Vivaldi, bir internet tarayıcısıdır. Bu tarayıcıyı kullanarak İnstagram’a bilgisayardan fotoğraf yükleyebilirsiniz. Tarayıcıyı bilgisayarınıza kurunuz. Instagram adresine giriş yapınız. Sol bölümde bulunan ‘’+’’ web paneli ekleme butonuna tıklayınız. Adres satırının yanında yer alan ‘’+’’ butonuna tekrar tıklayınız. Bu adımları uyguladıktan sonra Instagram’ın mobil versiyonu tarayıcının sol tarafında görüncektir.

2-) BlueStacks App Player

Bilgisayarınıza BlueStacks App Player yazılımını indiriniz. Bilgisayarınıza indirme işlemini yaptıktan sonra kurulum işlemlerini tamamlayınız. Google hesap bilgilerinizle programa giriş yapınız. Program vasıtasıyla Instagram’ın mobil versiyonunu indirebilirsiniz. İnstagram hesabına bilgisayardan giriş yaptıktan sonra dilediğiniz fotoğrafı yükleyebilirsiniz.

İnstagram’ın Bilgisayar Sürümü Ne Zaman Gelecek?

Sosyal medya haberleri içerisinde şuanda İnstagram’ın pc sürümü hakkında herhangi bir haber bulunmuyor. İlk çıktığı günden bu yana mobil tabanı olarak hizmet sunan Instagram’ın pc sürümünün gelip gelmeyeceği ise muamma. Bu nedenler Instagram’a pc’den giriş yapmak isteyenlerin mutlaka ek bir uygulama, yazılım, eklenti kullanması gerekiyor. Kullanıcıların özellikle fotoğraf yükleme işlemlerinde bilgisayarı kullanma talepleri uzun yıllardır biliniyor; fakat instagram bilgisayar sürümü ile alakalı bir çalışma yapılıp yapılmadığına dair bilgi yok.

İnstagram’a Bilgisayardan Girmek Güvenli Mi?

Bilgisayarınıza eklenti, uygulama ya da yazılım kurarak pc’den instagram’a giriş yapmakta tereddütleriniz varsa Vivaldi internet tarayıcısını kullanabilirsiniz. Uygulama ve yazılımların güvenliği konusunda her zaman kafalarda oluşan soru işaretine karşılık Vivaldi, internet tarayıcısı olması sebebiyle daha güvenlidir. Yukarıda bahsettiğimiz yöntemlerin tamamı bilgisayara instagram yükleme yollarının en çok terci edilenleri olsa da interneti bağlı her cihaz için her zaman bir tehlike vardır.