İnstagram Kaç Takipçisi Olan Hesaba Para Veriyor?

İnstagram Kaç Takipçisi Olan Hesaba Para Veriyor?

İnstagram çeşitli fotoğraf ve videoların yer aldığı güçlü bir sosyal medya platformdur. Bu platform zaman içerisinde kullanım amaçlarını yaygınlaşmıştır. Günümüzde artık İnsan üzerinden para kazanmak mümkündür. Fakat para nakdini Instagram’ın kendisi değil gerçekleştirilen yöntemler sağlar.

Yani 5 Milyon takipçiniz dahi olsa Instagram size para ödemez. Farklı yöntemlerden bir ya da birkaçını kullanarak takipçi sayısına göre para kazanabilirsiniz. Takipçi sayınız arttıkça para kazancınız artar diye bir düşünce yanlıştır. Yüksek takipçi direk para kazandırmaz ama para kazanmanız için çok güçlü bir araç sağlar.

İnstagram Üzerinden Nasıl Para Kazanılır?

Instagram üzerinden çeşitli yöntemler kullanarak para kazanılması mümkündür. Bunlardan bir tanesi canlı yayınlar diğerleriyse e-ticaret ve reklam işbirliğidir. Instagram da canlı yayın bölümü yer alır. Bu kısımda canlı yayın açtıktan sonra jeton ve rozet kısmı bulunur. Sizi takip eden kişiler canlı yayınınıza girerek jeton ve rozet satın alıp para kazanmanızı sağlayabilir. Bu yöntemi genellikle fenomenler kullanmaktadır.

Hayran kitlesi olan fenomenlerde bu yöntemle para kazanmak daha kolaydır. Eğer takipçi sayınız fazla ve fenomen değilseniz bazı firmalar takipçi sayınız çok olduğu için reklam teklifinde bulunur. Bu reklam teklifini kabul ederek firmalardan belirli ücretlerde para kazanabilirsiniz. Takipçi sayınız az ise instagram takipçi satın al paketlerinden yararlanabilirsiniz.

Takipçi ile E-ticaret Arasındaki İlişki Nedir?

Günümüz dünyasında Instagram üzerinden ticaret yapmak mümkün hale getirilmiştir. Özellikle butiğiniz var ise Instagram üzerinden satış yaparak kâr marjınızı artırabilirsiniz. Tabi daha çok satışın yapıla bilmesi için daha çok takipçiye ihtiyaç duyulur. E-ticaret için en kolay takipçi kazanma yöntemi takipçi satın al paketlerimizdir.

Bu paket ile istediğiniz kadar gerçek hesaplardan oluşan takipçi kazanabilirsiniz. Örneğin 1.000 takipçiniz varsa ürününüzün %4’nün satılma olasılığı vardır. Ama takipçi sayınız 100.000 ise ürünlerinizin satılma oranı %25,%30 civarlarında olmaktadır. Bu nedenle e-ticaret ile takipçi sayısı arasında doğru orantı vardır. Takipçi sayınız artış gösterdikçe ürünlerinizin satılma oranı da o kadar artış gösterir.

Instagram Takipçi Sayısı Nasıl Arttırılır?

Instagram platformu üzerinden satıl yapmak gibi bir hedefiniz varsa kesinlikle doğru tercihtesiniz. 1.milyar kullanıcısı olan Instagram da sadece yurt içi değil aynı zamanda yurt dışı gönderimiyle de ürünlerin satışını yapabilirsiniz. Takipçi satın al, beğeni satın al gibi paketler instagram üzerinde satış yapmanız için size maksimum verim sağlayacak en iyi yöntemdir. Kısa süre içerisinde yerli ve yabancı takipçi satın alarak hem yurt içine hem de yurt dışına satış işlemleri yapabilirisiniz.

İnstagram üzerinden para kazanmanızı en kısa yolları yukarıda belirttiğimiz gibidir. Hangi yöntemi tercih ediyor olursanız olun elde etmeniz gereken ilk gereç takipçidir. Takipçi sayınız düşükse yukarıda belirten işlemleri uygulamanız size uzun ve kısa vadede yüksek ölçekli paralar kazandırması pek mümkün değildir.