İnstagram Mavi Tık Nedir? Nasıl Alınır?

İnstagram Mavi Tık Nedir? Nasıl Alınır?

İnstagram üzerinden mavi tık sahibi olmak sizin tanınmış kişi olmanın ve büyük bir kitleye sahip olduğunuzun en önemli göstergesidir. Bu yüzden fenomen olan veya sanatçı olan kişiler tanınmış olduğunu ön plana çıkmak için mavi tık başvurusu yapar. Bu başvuru incelenir ve onay alırsa mavi tık sahibi olursunuz. Mavi tık, instagram uygulaması tarafından verilir.

Mavi tık alabilmek için bazı şartların yerine getirilmesi gerekir. Eğer bu şartlar yerine getirilmezse başvurunuz olumsuz sonuçlanacaktır. İnstagram üzerinde mavi tık sahibi olmak istiyorsanız yapmanız gerekenler aşağıda yer almaktadır.

İnstagram Mavi Tık Başvurusu Yap

İnstagram üzerinde bütün şartları yerine getirdiniz ve hala mavi tıkınız yok mu? Bunun ilk sebebi başvuru yapmamanızdır. 5 Milyon takipçiniz olsa dahi instagram da mavi tık başvuru formunu doldurmadığınız sürece mavi tık sahibi olamazsınız. Milyonlarca instagram kullanıcısı olduğu için, başvuru yapılmadan tek tek kullanıcılarını incelemesi mümkün değildir.

Bu yüzden sizi incelemesinde için başvuru yapmanız gerekmektedir. Başvuru formunda neden mavi tık almak istediğinizin açıklamasını da yapmalısınız. Örneğin fenomen olduğunuzu ve geniş kitlelere hitap ettiğinizi takipçi sayınızın istenilen düzeyde olduğunu belirterek başvuru formunu doldurabilirsiniz.

Başvuru formunu gönderdikten sonra instagram sizin profilinizi inceler. Öncelikle incelediği alanlardan bir tanesi takipçi sayınızdır. Eğer takipçi sayınız düşük ise başvuru yapmadan önce instagram takipçi satın al paketi kullanarak birkaç dakika içerisinde yüksek miktarda takipçi elde edebilir daha sonra başvuru yapabilirsiniz.

Ünlü Olduğunu Bildir

İnstagram kullanmaya başladıysanız ve ünlü veya fenomenseniz zaten takipçi sayınız hızla artacaktır. Fakat takipçi sayınızın çok yüksek olmadan öncesinde de mavi tık sahibi olabilirsiniz. Mavi tık başvuru formunda fenomen ve ünlü olduğunuzu belirten kaynaklar paylaşarak takipçi sayınız 200.000 iken bile mavi tık sahibi olabiliyorsunuz. Fenomen olan kişilerde bu durum biraz farklıdır. Çünkü sanatçılar, siyasetçiler ünlü olduklarını belirtecek birçok delile sahiptir. Fenomen olanlar için Instagram da takipçi sayısı baz alınır. Bu yüzden ünlü değil de fenomenseniz takipçi sayınızı arttırdıktan sonra başvuru yapmalısınız. Beğeni satın al paketleri gibi takipçi satın al paketlerini de kullanarak istenilen takipçiye kısa sürede ulaşabilirsiniz.

İnstagram Üzerinde Fazla Takipçiye Sahip Ol!

İnstagram da 1.000, 10.000, 100.000 takipçiniz olsa bile ünlü değilseniz mavi tık almanız oldukça zordur. Çünkü mavi tık herkese verilmeyen nadir verilen bir simgedir. Buna sahip olmak için özellikle kısa bir sürede sahip olmak için kısa yoldan takipçi kazanmalısınız. En hızlı takipçi kazanma yöntemi ise takipçi satın al işlemidir.

Bu işlem sayesinde 1 gün gibi kısa bir sürede takipçi sayınızı 2’ye hatta 3’e katlayabilirsiniz. Böylelikle istenilen takipçi sayısına ulaştıktan sonra mavi tık başvurusunu doldurabilirsiniz. Yüksek bir takipçi kitleniz varsa yüksek oranda ekstrem bir durum yaşanmazsa mavi tık sahibi olacaksınızdır.