Instagram Toplu Takipçi Nasıl Silinir?

Instagram Toplu Takipçi Nasıl Silinir?

Instagram uygulamasında takip etmek, takipçi kazanmak çok önemlidir. Bu sayede yaptığınız paylaşımları birçok kişinin görmesini sağlarken aynı zamanda başkalarının paylaşımlarını da takip etmek daha kolay olacaktır. Tabi takip ettiğiniz kişiler bir süre sonra saçma paylaşımlar yapmaya başlayabilir. Ya da hesapları başkaları tarafından ele geçirilebilir. Çok sayıda takip ettiğiniz insan varsa onların hepsini tek bir hamlede takipten çıkarmak mümkün değildir. Peki Instagram toplu takipçi silme nasıl yapılır? gelin hep birlikte bakalım.

Instagram kullanıcılarına takip etmek ve takipten çıkarmak için tek bir seçenek sunuyor. Takipten çıkarmak için o kişinin hesabınıza girip takibi bırak özelliğini aktif hale getirmeniz gerekiyor. Ancak bu şekilde takip ettiğiniz insanlardan kurtulabilirsiniz. Hepsini tek bir hamlede çıkarmak istiyorsanız yapmanız gereken üçüncü parti uygulamalardan bir tanesini kullanmak olacaktır.

Instagram toplu takipçi silme özelliği maalesef bulunmuyor. Birçok kişiyi takip ederek onlarında sizi takip etmelerini isteyebilirsiniz. Bu durum sizin için çok sayıda beğeni ve yorum alma isteğinden kaynaklanıyor. Binlerce insanı takip etmek bazen boğucu olabiliyor. Arada bir hesabınızda temizlik yaparak artık paylaşım yapmayanları veya sizi takip etmeyenleri listeden çıkarabilirsiniz. Bunun için tek tek uğraşmak yerine farklı uygulamalardan destek almanız gerekiyor.

Android ve İOS işletim sistemine sahip olan telefonlar için uygulama indirme ekranlarında buna uygun bir seçenek olacaktır. Bunlardan bir tanesini tercih ederek sizde toplu halde takipçiyi anında silebilirsiniz.

Cleaner for Instagram Unfollow, Block and Delete (Android)

Instant Cleaner- for Instagram takipçi silme programı (Android)

Clean it Up – Mass Unfollow & Unlike & Post (İOS)

Cleaner for IG iOS (İOS)

Bunun gibi uygulamaları sayfalara girerek bulabilirsiniz. Biz sizlere bazı uygulamalar hakkında bilgi vermeye çalışıyoruz. Sizde insanların tercih ettikleri buna benzer uygulamaları indirip, kullanabilirsiniz.

Instagram Toplu Takipçi Silme İşlemini PC Üzerinden Yapmak

Instagram bir telefon uygulaması olduğu için bu tarz silme, takipten çıkarma gibi işlemleri telefonunuza indireceğiniz uygulamalar üzerinden yapmak mümkündür. Tabi bunun yanında bu uygulamalardan bazıları bilgisayara da entegre edilebilmektedir. Sizde buna benzer bir uygulamayı bilgisayara indirip kullanarak takipçileri silebilirsiniz.

En garanti yöntem teker teker silmek olsa da istemeniz halinde bir uygulamadan yardım alabilirsiniz. Tabi bu uygulamalar her zaman verimli çalışmayabiliyor. O nedenle bir uygulama tercihi yaparken ilk olarak yorumları okumakta fayda var. Unfollow yapma konusunda istekliyseniz ve reklamlarla dolu bir uygulama istemiyorsanız buna dikkat etmeniz gerekiyor.

Instagram Toplu Takipçi Sİlme İşlemleri İçin Program Var mı?

Instagram toplu takipçi silme programlarını blog yazımızdan bulabilirsiniz.

Takipçiler Toplu Silmek Riskli mi?

Gün içerisinde çok sayıda takipçi silme işlemi sizleri şüpheli durumuna düşürebilir ve engel yemenize neden olabilir.

Takipçi Sildiğimde Bildirim Gider mi?

Takipçi silme işlemleri sonrasında karşı tarafa hiçbir şekilde bildirim gitmez.